Mobiele pedicure in Den Haag en Scheveningen

Het hele lichaam heeft baat bij gezonde voeten. Krijgen die van u de aandacht die ze verdienen? Voorkom problemen en laat uw voeten regelmatig onder handen nemen door de uiterst kundige en professionele pedicure van De Mobiele Voet Pedicure. De eerste stap naar gezonde voeten zet u samen met de medisch pedicure.

Maak direct een afspraak met onze pedicure

Wie kan bij ons terecht?

Voetverzorging door een medisch pedicure is voor iedereen. Eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels zijn veelvoorkomende problemen die met een behandeling door een medisch pedicure vaak snel verholpen kunnen worden. Naast standaard pedicure behandelingen is  De Mobiele Voet Pedicure gespecialiseerd in risicopatiënten, in het bijzonder in diabetes- en reumapatiënten.


Naast manuele pedicure kan de medisch pedicure (indien nodig) ook machinale behandelingen geven. Deze behandelingen kunnen droog of nat worden uitgevoerd. In de meeste gevallen verzorgen we uw voeten met een natte behandeling waarbij uw voeten gepolijst worden met een machinale voetfrees en water zodat we ook het meest hardnekkige eelt kunnen verwijderen.

Maak direct een afspraak met onze pedicure

Schoenadvies

Elke voet is anders. Goed advies over uw schoenen is erg belangrijk voor een goede ondersteuning en de gezondheid van uw voeten. De Mobiele Voet Pedicure verzorgt graag professioneel advies over de geschiktheid van uw schoenen en de juiste pasvorm voor uw voet.

Vilttherapie

Vilttherapie wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij pijnlijke drukplekken op uw voeten. De Mobiele Voet analyseert uw situatie en zorgt ervoor dat uw pijnlijke plekken drukvrij en daardoor pijnvrij worden gemaakt.

Nagelcorrectie

Orthonyxie, een nagelbeugel, wordt toegepast om een te grote kromming in de teennagelplaat te corrigeren en zo ingegroeide teennagels tegen te gaan. De vorm van de teennagel wordt door middel van een klein beugeltje gecorrigeerd. 

Orthese

Een orthese is een siliconen hulpstukje dat op maat voor u gemaakt wordt. Het hulpstukje dient ter verlichting van uw voetklachten en wordt toegepast bij hamertenen, klauwtenen, hallux valgus, ruitertenen en likdoornvorming.

Maak direct een afspraak met onze pedicure

Kinesiologie of medical taping

Medical taping heeft als doel een pees of spier te ontlasten bij pijn en klachten. De kleurige tape lijkt qua structuur op de menselijke huid en biedt extra steun. Op deze manier bestaat de mogelijkheid om de lichamelijke functies verbeteren en gekwetste spieren en gewrichten te ondersteunen, zonder het lichaam in bewegingsmogelijkheden te beperken. Na het zorgvuldig tapen ontstaat vrijwel direct pijnverlichting en voelen uw voeten soepel en ontlast.

Werkwijze De Mobiele Voet Pedicure

  • Na het maken van een afspraak verwelkomen wij u voor een intake.
  • Tijdens de intake kunt u uw klachten of problemen delen en voeren we een screening van uw voeten uit. De medisch pedicure test uw voeten op verschillende gebieden om het probleem en de oorzaak vast te kunnen stellen.
  • Als na de intake het probleem en de gewenste oplossing duidelijk zijn, maakt de pedicure, in overleg met u, een behandelplan. In dit plan staat het probleem beschreven en de wijze waarop dit probleem aangepakt gaat worden.
  • Indien nodig bekijken we de situatie met uw verzekering. In sommige gevallen kunnen patiënten de behandelingen (deels) vergoed krijgen.
  • Hierna wordt de behandeling gestart. Tijdens uw behandeling evalueren wij uw voortgang en kan het behandelplan zo nodig worden bijgesteld.

Tarieven en vergoedingen

Standaard behandeling
€ 30 per 30 minuten

Voetverzorging Gemeente Den Haag
Samenwerkingsverband met Artsen en Podotherapeuten


Behandeling met medische indicatie zoals diabetes, reuma of anders
Tarief afhangende van de verzekering en situatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.