De eerste stap zet u samen met de medisch pedicure

Het hele lichaam heeft baat bij gezonde voeten. Wanneer krijgen die van u de aandacht? Laat uw voeten behandelen door de medisch pedicure van De Mobiele Voet.

Naast het aanbieden van medische voetbehandelingen geeft de Medische Voet u ook graag van advies op maat. Wij adviseren over onderstaande specialismen:

  • Voetverzorging bij diabetes- en reumapatienten
  • Veilige en gezonde voeten
  • Preventieve behandelingen
  • Schoenen en pasvorm

Wat kan de Mobiele Voet voor u betekenen?

Schoenadvies

Elke voet is anders. Goed advies over uw schoenen is erg belangrijk voor een goede ondersteuning en de gezondheid van uw voeten. De Mobiele Voet verzorgt graag professioneel advies over de geschiktheid van uw schoenen en de juiste pasvorm voor uw voet.

Vilttherapie

Vilttherapie wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij pijnlijke drukplekken op uw voeten. De Mobiele Voet analyseert uw situatie en zorgt ervoor dat uw pijnlijke plekken drukvrij worden gemaakt. 

Orthesiologie / Orthese

Een orthese is een siliconen hulpstukje dat op maat voor u gemaakt wordt. Het hulpstukje dient ter verlichting van uw voetklachten en wordt toegepast bij hamertenen, klauwtenen, hallux valgus, ruitertenen en likdoornvorming.

Kinesiologie / Medical taping

Vilttherapie wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij pijnlijke drukplekken op uw voeten. De Mobiele Voet analyseert uw situatie en zorgt ervoor dat uw pijnlijke plekken drukvrij worden gemaakt. 

Orthonyxie & nagelcorrectie

Orthonyxie ofwel nagelbeugel is een therapie die wordt toegepast om afwijkeningen in de nagelplaat te corrigeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nagelbeugels. Deze worden direct op de nagelplaat gevormd en, als het ware, om de zijkanten van de nagel vastgezet. Hiermee wordt de vorm van uw nagel positief beinvloedt tijdens de groei van de teennagels.

Kinesiologie / Medical taping

Medical taping heeft als doel een pees of spier te ontlasten bij pijnen en klachten. Na het zorgvuldig tapen onstaat vijrwel meteen pijnverlichting en voelt uw voet ontlast en soepel.

Altijd de beste behandeling voor u

Voetverzorging door een medisch pedicure is voor iedereen. Eelt, een likdoorn of een ingegroeide teennagel. Het zijn veelvoorkomende problemen, die met een behandeling door een medisch pedicure vaak snel verholpen kunnen worden. De mobiele Voetpedicure Praktijk is gespecialiseerd in risicopatiënten, met name diabetes- en reumapatiënten.

 

U komt onder meer bij een pedicure voor:

  • nagelbeugelbehandelingen
  • ortheses
  • behandelingen in aanzet druktechnieken, zoals vilttherapie

 

Daarnaast werkt de medisch pedicure (indien noodzakelijk) met machinale behandelingen. Deze bestaan uit: droge behandelingen en natte behandelingen. In de meeste gevallen verzorgen we uw voeten met een natte behandeling. Hierbij worden uw voeten gepolijst met een machine en water.

Tarieven

Standaard:
30,- euro per 30 minuten

Voetverzorging Gemeente Den Haag
Samenwerkingsverband met Artsen en Podotherapeuten

Diabetes/reuma/overige patiënten:
Tarief wordt bepaald aan de hand van verzekering en situatie

Toe aan een pedicure?